För första gången i mitt liv har jag haft ett riktigt sportlov. Jag har varit på min första skidsemester någonsin.

Hela familjen åkte till Kläppen och hade en riktigt härlig vecka där. Vädret var perfekt och det var mycket snö. Barnen tyckte det var jätteroligt att åka skidor och betydligt vågligare än jag, jag är visst en riktig fegis på skidorna. Men det var kul ändå.

Charlie fick vara hos Petra Staaf när vi var borta och där vet jag att han har det bra. Som vanligt har han fått springa lös då hon tycker att det är lättare att ha honom lös.

Kortklippt var han också då vi hämtade honom eftersom Susanne passat honom några dagar och då passade på att klippa honom.

Ett par har fått träffa Charlie och de tyckte om honom och vill gärna prova att ha honom några veckor och eventuellt ta över honom om det fungerar. Men först ska de en vända till Australien. Så vi får ha honom några veckor till!