Nu är vi verkligen inne i den tråkigaste månaden på hela året. Men i helgen hade vi tänkt att förgylla vår tillvaron något genom att bjuda hem våra nära och kära på 40-års fest. Ja, det är jag som nu äntligen blivit vuxen. Men ödet ville annorlunda. I fredags blev Hanna riktigt dålig, troligen någon influensa. Så det fick ställas in. Men vi siktar på en lördag om några veckor istället. Inte värre än så. Nu hoppas bara resten av familjen att vi inte blir smittade. Vi får väl se!

Har idag varit ute och traskat i snön som nu även kommit till Malmö (får väl se hur länge den ligger kvar, det är visst plusgrader nu. ). Charlie älskar snön så jag körde bort till vårt “gå lös ställe” så att han fick springa som han ville i snön. Så fort jag tar fram kameran blir han helt galen, hoppar på mig, skäller och vill få igång mig på lek. Men några bilder fick jag ialla fall.

Ser nästan ut som om dina ögon blivit vita!

På siste bilden kan jag skymta några konturer av Charlies nos och haka tack vare snön. Annars är det helt svart.