Gick en lång runda i eftermiddags där vi annars inte brukar gå. Joel skulle till kompis och käka middag och Hanna skulle på dans så jag tänkte att nu går jag en lång runda. Rickard kan ju fixa maten som är klar när vi kommer hemsmiley.

Jag går annars oftast åt samma håll även om jag varierar lite hur jag går. Jag tänkte därför gå med Charlie på lite nya ställen och se hur han reagerar på hundar då. Men jag märkte faktiskt ingen skillnad. Han gjorde utfall mot en hund som vi gick nära, men han slutade direkt och tanten med hunden stannade och snackade en stund och bortsett från osäkert pipande från Charlie gick det bra. Vi passerade några hundar och då gjorde han inget. Sedan gick jag till en stor och bra hundrastgård (ja, vi bor ju inte på landet så man får ta det som finns) där jag aldrig varit med Charlie tidigare. Men när vi närmade oss var det redan en hund i den. Men det var ett bra tillfälle att träna Charlie på och jag gick på. Men detta var en utmaning för både Charlie och mig då det var en galen boxer i rastgården. Den följde oss längst hela staketet och skällde på sitt speciella “boxervis” (mer grymtning än skall). Men jag tog det lugnt och stannade och markerade med kopplet, ställde mig framför honom och jag lyckades själv behålla lugnet och vi kunde lugnt gå vidare. Det gick relativt bra. Det är sådana tillfällen som är bra att träna på.

När vi sedan kom hem var maten klar, så skönt!